De Wildert

                                                                                                    Voor een virtuele tour door de school klik op de foto.

Directeur: Miek van Leijsen

De Wildert is een openbare school, gelegen in de wijk Haagse Beemden te Breda en telt op dit moment ruim 130 leerlingen.

Onze school staat bekend om de positieve sfeer en het goede pedagogische klimaat. Wij vinden het fijn als kinderen, ouders en teamleden met veel plezier naar school komen. Daarnaast willen we dat alle kinderen kunnen groeien in hun ontwikkeling, binnen hun eigen mogelijkheden. Hierbij stimuleert en inspireert de leerkracht de leerling om zelf een actieve rol in te nemen.
Wij vinden het namelijk belangrijk dat het kind eigenaar is van zijn eigen leerproces!

Vanaf groep 3 werken de kinderen van onze school met een eigen chromebook. De leerstof op deze chromebooks sluit aan bij de ontwikkeling van het kind en zorgt voor oefenstof op maat, zonder de doelen van het leerjaar uit het oog te verliezen!

Ook zijn we een groep gestart voor drieënhalf jarige peuters die bij ons zijn ingeschreven voor de basisschool. Deze kinderen mogen op maandagochtend in de groep van Victor de Verkenner de basisschool ontdekken.

Onze school werkt nauw samen met Kinderdagverblijf Haagse Beemden, en met Sport-BSO Flekss die voor ons de buitenschoolse opvang verzorgt.Cookie instellingen